over Woest Zuid

sportieve club

Woest Zuid is dé sportieve club voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Bij onze buitenschoolse club ontdekken kinderen de lol van in beweging zijn, samen sporten en buiten spelen. Onder aanmoediging van begeleiders die niet langs de kant blijven staan. Je vrij voelen in een club waar je je eigen plek inneemt. Kinderen hebben plezier bij Woest en hun ouders beleven dat mee. Dit is wat ouders voor hun kinderen willen!

ontdekken en beleven

Kinderen willen vrijheid om zelf te ontdekken en te beleven. Elk kind doet dat op zijn eigen manier. Liever voorop of jezelf terugtrekken en even niets doen. Bij ons is die gelegenheid er altijd.

We nemen kinderen altijd mee naar buiten, daar waar kinderen zich vrij voelen. Trots, fantasie, je eigen spel bedenken samen met de leiding. Opgaan in het moment. Leren wat je kan en wat je waard bent. Avontuur. Met alle vrijheid om er samen een eigen invulling aan te geven. Kinderen kunnen nablijven voor hun lol!

een betrouwbare vrijplaats voor sporten en buitenspelen

Woest Zuid biedt de veiligheid en betrouwbaarheid waar ouders behoefte aan hebben. In een inspirerende omgeving en op de mooiste locaties binnen Amsterdam en omstreken. We hebben eigen clubruimtes binnen sportcomplexen, waar kinderen zich thuis voelen. Om dit te waarborgen is de kwaliteit van onze medewerkers hoog en de scholing intensief. De groepsleiding zorgt voor structuur en bewaakt de grenzen. We zorgen voor ruimte voor elk individu, en met respect voor elkaar.

Binnen Woest Zuid werken we met leeftijdsgerichte groepen. We passen de omgeving en de activiteiten aan op de leeftijd en belevingswereld van de kinderen. Woest Zuid is daarom zeer geschikt voor jonge kinderen van 4 jaar tot aan het eind van de basisschool.

Woest is altijd herkenbaar aan de kleding. De groepsleiding in stoere pakken. De kinderen hebben altijd een stoer polsbandje om en dragen bij uitjes een herkenbaar hesjes.

GGD over Woest Zuid

We werken volgens de regels van de Wet Kinderopvang en op de jaarlijkse controles van de Inspectie scoren we zonder uitzondering goed. Elk van onze locaties behaald uitstekende resultaten op controlepunten van de GGD. De rapporten van de GGD zijn in te zien op elke locatiepagina. Dit is wat de GGD over Woest Zuid schrijft:

Woest Zuid is een groeiende organisatie die zich onderscheidt doordat er veel aandacht wordt besteed aan sporten buitenactiviteiten. Woest Zuid besteedt bovendien veel aandacht aan scholing en teambuilding onder het personeel; het management en het personeel zijn zeer gedreven bij het invullen van hun werkzaamheden. Zowel het beleid als de invulling in de praktijk is op alle gebieden in orde.

ouders over Woest Zuid: 8,6

De mening van ouders is voor ons erg belangrijk. Daarom laten we regelmatig onderzoek uitvoeren onder onze klanten (door KlantOK) en vragen we hen naar alle aspecten van Woest Zuid. In het meest recente onderzoek (september 2019) geven klanten ons een 8,6. Met name de kwaliteit van de groepsleiding (8,7) en de programmering (8,5) worden hoog gewaardeerd. Daarop zijn we natuurlijk ontzettend trots, maar het betekent niet dat we stil gaan zitten! We werken er voortdurend aan om onze dienstverlening verder te verbeteren en te luisteren naar de feedback, tips en wensen van onze klanten. Hiervoor gebruiken we de resultaten van het onderzoek, maar we staan ook altijd open voor vragen of opmerkingen, dus neem gerust contact met ons op.