Terug naar alle locaties

WZ Springstok

  • Trefbal in de gymzaal
  • Chillen in ons eigen clubhuis

Scholen

De Springstok

Adres en contact

Tweede Jan van der Heijdenstraat 75
1074 XR Amsterdam
Tel: +31630992344
LRK: 198291668
meld je hier aan

Deze Woest Zuid locatie is exclusief voor stoere jongens en meiden van De Springstok. Na een dag op school is het tijd om actief te bewegen en lekker buiten te spelen. Zo snel mogelijk ronddraaien op de rekstok of tikkertje spelen met de groepsleiding. In ons Clubhuis hebben we de beschikking over twéé verschillende ruimtes: stoer ingericht met uitdagend spelmateriaal. Maar het liefst gaan we naar buiten. Ook is er genoeg ruimte om te chillen, voor als je gewoon eens even niets wilt doen. 

Woest Zuid Springstok is dé club voor kinderen van 4 t/m 12 jaar waar kinderen de lol ontdekken van bewegen en buitenspelen. Met programma’s die zijn gericht op 4 t/m 6 en 7 t/m 12 jaar krijgt elk kind de vrije ruimte om in de eigen belevingswereld te bewegen en te spelen.

Het locatieteam wordt zorgvuldig samengesteld. Verschillende kwaliteiten komen samen en er is altijd een evenwichtige man/vrouw verhouding. Onze woeste werkers zijn jong van geest, blijven nooit langs de kant staan en durven gek te doen.

Praktische info

  • Abonnement voor 1 dag per week: €213,35  per maand, €8,38 per uur
  • Iedere school- vakantie- en studiedag geopend tot 18:30 uur
  • Op studie- en vakantiedagen open vanaf 08:00 uur
  • Hier vind je het meest recente GGD inspectierapport

aanmelden
bij Woest Zuid