Woest Zuid Olympia

Hoi! Wat leuk dat je nieuwsgierig bent naar Woest Zuid. Wij zijn Nadja en Luke en vormen samen het team van Woest Zuid locatie Olympia. We zijn benieuwd: weet jij nog wat je vroeger deed toen je uit school kwam?

Wij speelden vooral buiten en beleefden dan de tofste avonturen. Nadja komt uit Twente en ging uit school altijd naar het bos om daar hutten te bouwen. Luke is opgegroeid in Diemen en was altijd te vinden op de tennisbaan waar hij vier keer per week trainde. Gelukkig is het buitenspelen voor ons nooit gestopt. Wij spelen namelijk nog elke dag buiten met de kinderen van Woest Zuid Olympia!

Sinds mei zijn we open in het linker poortgebouw op het schoolplein van de Olympiaschool. Na schooltijd is hier genoeg te beleven: buiten spelen we verschillende sporten en verzinnen we toffe activiteiten. Binnen in ons nieuwe clubhuis doen we de meest toffe spelletjes of rusten we even uit op een van de zitzakken.

Wil je meer weten?

Bijvoorbeeld over de programma’s die wij ontwikkelen; bij welke scholen we kinderen ophalen; hoe een dag bij Woest Zuid er uitziet; hoe je een rondleiding bij ons kunt krijgen of hoeveel plekjes er nog vrij zijn. Klik op een van de knoppen hieronder en wij nemen contact met je op.