samenwerking met partners

Woest Zuid is professioneel geleid bedrijf met een maatschappelijke missie; kinderen met plezier een gezonde toekomst mee geven. Dat doen we met een uitgekiende formule, waarmee we kinderen de lol van in beweging zijn laten ontdekken, met sport, buiten spelen en een gezonde leefstijl.

In vijf jaar is Woest gegroeid van één naar acht locaties in Amsterdam en omstreken. Spectaculaire groei in een sterk dalende markt. Er bestaat geen beter bewijs dat het concept van Woest aanslaat, bij kinderen en ouders. Woest Zuid is dé sportieve club voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Woest Zuid wil verder groeien, samen met haar partners; sportverenigingen en scholen. Er zijn veel voordelen voor de sportvereniging voor een samenwerking met Woest. Te denken valt aan extra huurinkomsten, en Woest Zuid kan mee investeren in inrichting en sportfaciliteiten. De sportvereniging krijgt met Woest een bredere maatschappelijke betekenis en de sportfaciliteiten worden intensiever gebruikt.

Woest Zuid werkt samen met een aantal scholen in Amsterdam en omstreken. Woest Zuid verzorgt onder andere:

  • binnenschoolse sport BSO
  • kleutergym binnen schooltijd
  • sport- en spelbegeleiding voor TSO
  • (mede)organisatie van sportdagen en schoolfeesten

Woest Zuid zal blijven investeren om invulling te geven aan haar missie. Dat kunnen we niet alleen, we staan daarom open voor nieuwe partners. Interesse? Neem dan contact op met Koen Kouwenberg via Koen@woestzuid.nl.