Woeste Werkers

Gedreven team

Onze woeste werkers – energieke, gedreven jonge mannen en vrouwen – zorgen voor structuur en bewaken de grenzen. Zij geven ruimte aan elk individu, met respect voor elkaar. Alle woeste werkers kennen het kind in zichzelf en doorleven de lol van bewegen.

De kwaliteit van de medewerkers is hoog. Zij hebben allemaal een afgeronde sport- of pedagogische opleiding op MBO of HBO-niveau. Woest Zuid besteedt continue aandacht aan begeleiding, scholing en teambuilding. Werken bij Woest is een belangrijke stap in je carrière. Werken bij Woest is een feest!

Opleiding en kwaliteit

Onze medewerkers kiezen bewust voor een loopbaan bij Woest Zuid. Vanaf de inwerkperiode worden zij via verschillende functies stap voor stap opgeleid om brede verantwoordelijkheid te dragen. Met vaste contracten tot 36 uur en doorgroeimogelijkheden is Woest Zuid een aantrekkelijke werkgever voor langere tijd.

Op iedere locatie wordt het team zorgvuldig samengesteld. Verschillende kwaliteiten komen samen en er is altijd een evenwichtige man/vrouw verhouding. Woest is altijd herkenbaar aan onze gele kleding.

{