Woest Zuid abonnement

open als de school dicht is

Met het WZ abonnement kies je op welke vaste dag of dagen van de week je naar onze sportieve club wilt komen. Je kunt met het abonnement niet alleen bij ons terecht op school- en vakantiedagen, maar ook op de studiedagen die op de dagen van jouw abonnement vallen. Kortom, Woest Zuid is open als de school dicht is. Elke dag zorgen wij voor buitenspel en binnenpret. Bel of mail ons om te informeren naar de mogelijkheden bij de locatie die bij jouw school hoort.

een dag ruilen

Als je vaste dag een keer niet uitkomt, dan kun je ons altijd vragen of je een dag kunt ruilen. Hoe dat werkt, verschilt voor schooldagen en vakantiedagen. Op schooldagen kan dit binnen een week. Let wel, we zeggen er eerlijk bij dat de mogelijkheid om in schoolweken te ruilen op sommige locaties beperkt is, en alleen mogelijk is indien er plek beschikbaar is.

In vakanties heb je altijd plek op je eigen dagen, maar je kunt je dagen ook ruilen binnen diezelfde vakantie. Ga je in de zomer bijvoorbeeld twee weken op vakantie, dan kun je de dagen die je niet gebruikt, wisselen naar de andere vier weken. Voorafgaand aan vakanties informeren we je altijd over het vakantieprogramma en kun je jouw gewenste planning doorgeven. Ook in vakanties geldt dat ruilen alleen mogelijk is indien er plek beschikbaar is. Echter is er in vakanties meer mogelijk en werken we ook met een wachtlijstsysteem, zodat we je snel kunnen informeren als er nog een plek vrijkomt.

extra dagen

Wil je bovenop dit alles nog extra dagen komen? Dan is dit ook mogelijk, indien er plek is. Dit kan zowel op school- als vakantiedagen. Ook hiervoor geldt dat je deze dagen makkelijk kan aanvragen.

studiedagen

Bij Woest Zuid ben je altijd welkom op de studiedagen die op de dagen van jouw abonnement vallen. Heeft de school een studiedag op een andere dag, dan kan je deze aanvragen bij het team. Studiedagen zijn altijd inbegrepen in je contract, hiervoor hoef je niet extra te betalen. Je kan aangeven of je dan de hele dag wilt komen, of alleen tot de tijd dat school normaal uit gaat. Ook hier zeggen we eerlijk dat de mogelijkheden beperkt kunnen zijn, met name om de hele dag te komen.

tarief

Met het WZ abonnement kies je op welke vaste dag of dagen van de week je naar onze sportieve club wilt komen. Je bent dan 52 weken per jaar welkom op jouw vaste dagen. Het tarief van het abonnement van Woest Zuid verschilt per locatie. Daarom vind je het tarief op de pagina van elke locatie zelf.

kinderopvangtoeslag

De tarieven van Woest Zuid zijn bruto kosten. Als ouder kan je gebruik maken van kinderopvangtoeslag via de Belastingdienst. De daadwerkelijke – netto – kosten zijn het bedrag dat je aan Woest Zuid betaalt, min de kinderopvangtoeslag die je van de belastingdienst terug ontvangt. Deze toeslag is inkomensafhankelijk. Voor een proefberekening kan je terecht op www.belastingdienst.nl/rekenhulpen/toeslagen.

aanvullende voorwaarden

Op al onze diensten zijn de Algemene Voorwaarden van de Brancheorganisatie Kinderopvang van toepassing. Deze Algemene Voorwaarden zijn geldig vanaf 1 mei 2016. Je kan ze rechts op deze pagina downloaden. Daarnaast gelden onderstaande Aanvullende Voorwaarden.

Als aanvulling op artikel 7 van de Algemene Voorwaarden heeft Woest Zuid betreffende de annuleringskosten het volgende vastgesteld voor de situatie waarin ouders een plaatsing hebben geaccepteerd en het kind nog niet naar Woest Zuid is geweest:

  1. Als ouders de plaatsing 1 maand of langer van te voren annuleren, betalen ouders € 50,- annuleringskosten.
  2. Als ouders de plaatsing minder dan 1 maand van te voren annuleren, wordt de ouders 1 maand BSO in rekening gebracht.

privacy

Op 25 mei 2018 is de nieuwe wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking getreden. We gaan zorgvuldig om met de gegevens die ouders aan ons verstrekken. In de privacyverklaring rechts op deze pagina kun je hier meer over lezen.