Dé club voor kinderen

Ieder kind wordt gezien

Woest Zuid biedt de veiligheid en betrouwbaarheid waar ouders behoefte aan hebben. Om dit te waarborgen is de kwaliteit van onze medewerkers hoog en worden zij intensief opgeleid en getraind. De groepsleiding zorgt voor structuur en bewaakt de grenzen. Zij zijn altijd herkenbaar aan hun gele kleding. De kinderen hebben altijd een stoer polsbandje om en dragen bij uitjes een herkenbaar hesje.

Pedagogische kwaliteit

Alle medewerkers hebben een pedagogische achtergrond en Woest Zuid heeft een eigen pedagogisch coach. De coach begeleidt ieder Woest Zuid locatieteam en traint ook iedere medewerker individueel in het stimuleren van sociale, cognitieve en emotionele ontwikkeling. Daarnaast staat de pedagogisch coach altijd klaar voor medewerkers en ouders die vragen hebben op pedagogisch gebied.

Evenwichtige en vertrouwde teams

De kinderen worden altijd begeleid door bekende, jonge mannen en vrouwen die zelf niet aan de kant blijven staan. Op elke locatie wordt het team zorgvuldig samengesteld. Verschillende kwaliteiten komen samen en er is altijd een evenwichtige man/vrouw verhouding. Medewerker kiezen voor een loopbaan bij Woest Zuid en werken zo veel mogelijk voor langere tijd op dezelfde locatie.

Onze programmering

Woest Zuid neemt kinderen altijd mee naar buiten. Bewegen staat centraal en we stimuleren kinderen altijd om anders en creatief te denken. Het voorjaar staat altijd in het teken van beleven. De lente staat in het teken van ruimte en de grote stad. In de zomervakantie organiseren we het Woestival en in het najaar staat in het teken van samen bewegen. Kortom, elke periode is er wat nieuws te doen en te leren.

Ouders over Woest Zuid: 8,6

De actieve betrokkenheid en mening van ouders is voor ons erg belangrijk. Daarom doen wij regelmatig onderzoek onder onze klanten over alle aspecten van Woest Zuid. In het meest recente onderzoek (september 2019) geven klanten ons een 8,6. Daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op!

GGD over Woest Zuid

We werken onder de Wet Kinderopvang. Op de jaarlijkse controles van de Inspectie scoren we zonder uitzondering goed. Dit is wat de GGD over Woest Zuid schrijft:

“Woest Zuid is een groeiende organisatie die zich onderscheidt doordat er veel aandacht wordt besteed aan sporten buitenactiviteiten. Woest Zuid besteedt bovendien veel aandacht aan scholing en teambuilding onder het personeel; het management en het personeel zijn zeer gedreven bij het invullen van hun werkzaamheden”.

{